[Allegro-Code | Code Beschreibung] | Inhalt |
---|---|---|
[00 | Identifikationsnummer[+BandNr[+TeilNr[+...]]][=Bandbezeichnung]] |
u200293185b |
[20 | Hauptsachtitel. Körperschaftliche Ergänzung : Zusatz] | The innovative power of war : the army, food sciences and the food industry in Germany in the twentieth century |
[31 | Schlagwörter, Thesaurusbegriffe] |
Militär Nahrungsmittelindustrie > Lebensmittelindustrie > Industrie Ernährungswissenschaft > Lebensmittelwissenschaft; Ernährungsforschung; Lebensmittelforschung; Ernährungsphysiologie |
[37 | Sprache(n) des Textes] | eng |
[40 | Hauptverfasser] | Thoms, Ulrike (JDG | GND) |
[708 | Detaillierte Quellenangaben Seiten] | 247-261 : graph. Darst. |
[76 | Erscheinungsjahr] | 2011 |
[84 | Sachtitel des übergeordn. Werkes [/ Verf.Name] [ ; Zählung] ode _IdNr des übergeordneten Werkes] |
b961013174b Food and war in twentieth century Europe / Zweiniger-Bargielowska, Ina; Duffett, Rachel; Drouard, Alain 2011 Food provisioning in the German army of the First World War / Lummel, Peter 2011 Fighting a kosher war : German Jews and kashrut in the First World War / Schouten, Steven 2011 Food provisioning on the German home front, 1914 - 1918 / Teuteberg, Hans-Jürgen 2011 Rationing and politics : the French Academy of Medicine and food shortages during the German occupation and the Vichy regime / Bueltzingsloewen, Isabelle von 2011 Réalités cruelles : state controls and the black market for food in occupied France / Mouré, Kenneth 2011 Nutrition education in times of food shortages and hunger : war and occupation in the Netherlands, 1939 - 1945 / Hartog, Adel P. den 2011 |
[902 | ] | aM n05.2 |
[903 | ] | n07.5 |
[904 | ] | 1 |
[905 | ] | DA |
[906 | ] | BT |
[92a | ] | H |
[92c | ] | 07 |
[92d | ] | 09 |
[94 | Verknüpfung zu externen Ressourcen] | 2012 |
[94f | ] | rff D20120118 |
[94i | ] | gri D20120118 |
[94o | ] | 1a |
[99e | Änderungsdatum] | 20141120/09:19:17-780639/11 obar |
[99n | Zugangsdatum (Erfassungsdatum)] | 20120116/13:44:19 bar |